Ny säsong, ny blogg

Från och med nu kommer min blogg att finnas här. Är man intresserad av gamla blogginlägg så finns de att läsa på http://blogg.eriksmo.seimage

Träna.nu spänner över en bredd av aktiviteter som passar mig, då jag inte bara håller på med löpning även om det är min huvudsakliga aktivitet och vi delar också visionen om att få fler människor i rörelse. Därför har jag valt att lägga min blogg här.

Att få folk i rörelse ja. Personligen är min filosofi att det ska bygga på glädje. Hitta något du gillar, för då blir det av, annars blir det ett måste som man kanske klarar av att tvinga sig till fram till första motgången: missat bussen till träning, du blir sjuk eller skadad. Sen är det kört och man kommer inte igång igen. Nä, hitta något du gillar och jag tror att det finns något som alla kan gilla. Men man behöver också ge det en chans. Du vet hur barn ibland säger att de inte gillar någon mat de aldrig provat? Vi har ett inbyggt motstånd mot nya saker (för att skydda oss). Man säger att man behöver prova en maträtt 14 gånger innan man kan säga om man tycker om den eller inte. Det krävs en viss tillvänjning. Testa samma med träning. Gillar du der fortfarande inte? Testa något annat. Till slut hittar du något som gör dig lika lycklig som det gör mig att få vara i bergen eller havet och springa, cykla, klättra, surfa och simma.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *